ICE 66 RS народився в результаті співпраці між Micheletti + Partners для внутрішнього та зовнішнього дизайну та Farr Yacht Design для водних ліній.

Елегантний і високопродуктивний новий 66-футер від ICE Yachts нагадує лінії сучасних суперспортивних автомобілів з автомобільного світу. Інноваційна ламінована поверхня з вуглецевого скла з повним вуглецевим покриттям дозволяє поєднати жорсткість цього матеріалу з властивостями природного поглинання вібрації завдяки системі одноетапної інфузії. Навіть палубне обладнання відображає душу човна: фактично, він оснащений карбоновим такелажем EC6 і карбоновою щоглою.

Ця яхта має загальну довжину 19,90 метрів і має 4 каюти під палубою з високим рівнем налаштування. Перші два екземпляри будуть у воді до травня 2024 року.

«Ми хотіли співпрацювати з найкращими дизайнерами на ринку, щоб гарантувати легкий, швидкий, конкурентоспроможний і водночас зручний човен. Найкраще на ринку, щоб вивести верф Made in Italy на міжнародний рівень. Ця лінія не хоче замінити існуюче виробництво, але буде підтримувати його, звертаючись до громадськості, яка цінує міцність і продуктивність ICE Yachts, але шукає більш футуристичний дизайн", - заявив генеральний директор Ice Yachts Марко Малгара.

«Ми думали, що зустрінемося знову і знову розпочнемо новий проект, концепцію, де легкість і дизайн грають з новими формами. Ми думали, що ICE міг би стати правильною площадкою для експериментів. Виклик великий, тому що човни від 16 до 24 метрів є найскладнішими. Вони великі, але не дуже», – прокоментував Лучіо Мікелетті. «Нам потрібно поєднати ефективність, комфорт і практичність в обсягах, які ніколи нічого не видають. І звичайно, як і на всі човни, на них має бути приємно дивитися. Я намагався залишатися чистим, не додаючи нічого, що не є корисним і функціональним для екстер’єру, і в якості винагороди отримати відчуття простору та яскравості в інтер’єрі, який також дуже практичний. Результат інноваційний, але не безкоштовний. Я задоволений тим, що вдалося досягти зовні і всередині».

Технічні характеристики ICE 66 RS:
Довжина 19,90 м
Довжина по ватерлінії 18,50 м
Максимальна ширина 5,70 м
Осадка 3,35 м
Водотоннажність 26 000 кг
Грот 152 м2
Стаксель 124 м2
Генакер 454 м2

ICE Yachts